Byggnation av prototyper

Från idé till verklighet!

Ett lyckat projekt där vi tillverkat utrustning för att formpressa DuraPulp-massa.

Maskinmontage

Vi har specifika resurser och kompetens för att utföra komplexa flytt- och installationsprojekt.

Vår personal har lång erfarenhet från att utföra montage, åt olika leverantörer.

Plåtmontage

Vi monterar stålstommar, vägg-tak paneler samt övrig byggplåt och betongsockel.

Omkonstruktion & Byggnation

Ett exempel på arbete vi har utfört är omkonstruktion och breddning av Timmerbord.

Vi konstruerar tillsammans med er för optimala lösningar.

Välkommen till Industriunderhåll!

INDUSTRIELLT UNDERHÅLL

Industriellt underhåll är ett av våra kärnområden där vi har samlat mycket kunskap, baserad på lång erfarenhet. Våra duktiga tekniker utför service och planerat underhåll enligt våra kunders önskemål vid revisionsstopp eller andra tidpunkter.

REPARATIONER

Vi åtar oss enstaka reparationsuppdrag eller större arbeten t.ex. lagerbyten. Våra tekniker är utrustade med välsorterade verktygslådor för att möta våra kunders behov på plats. Tillverkning av reservdelar och komponentreparationer sker i vår moderna och välutrustade verkstad vid behov.

FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL

Vi besiktigar anläggningar och maskiner inom industrin. Vi upprättar förslag för underhåll, service och eventuella reparationer.
Tillsammans med kunden lägger vi upp en genomförande plan. Vi gör även återkommande årsservice på t.ex. virkestorkar och saltlake anläggningar.

MONTAGE / INSTALLATION

Vi har specifika resurser och kompetens för att utföra komplexa flytt- och installationsprojekt. Vår personal har lång erfarenhet från att utföra montage(takmontage, väggmontage etc.) åt olika leverantörer. Vi är certifierade enligt 1090 och gör svetsinstallationer där så önskas. Vi är även certifierade för tillverkning i vår verkstad.

BYGGNATION I STÅL

Verkstaden vid vårt dotterbolag KG Mekaniska AB utför mekanisk bearbetning, plåtbearbetning, svetsning och byggnation av olika stålstrukturer som monteras av våra montörer. Kg Mekaniska är certifierade i 1090 för tillverkning av stålkomponenter. I verkstaden kan vi tillverka allt från enstaka reservdelar till kompletta konstruktioner. Tillverkningen baseras ibland på kundens specifikationer och ritningar eller på konstruktionslösningar framtagna av vår konstruktör.

DEMONTERING / FLYTTNING

Vi hjälper våra kunder med demontering och flytt av större anläggningar eller maskiner, ja till och med hela fabriker.

för att se vad vi kan hjälpa just er med!

NYHETER