Industriellt underhåll

Industriunderhåll startades 1982 och redan då visste vi att industriellt underhåll var ett område som vi skulle arbeta med och specialisera oss på en lång tid framöver.

Precis som när vår grundare Kent Nilsson startade Industriunderhåll för många år sedan, har vi fortsatt att jobba och utvecklas inom samma område. Att vi jobbat med industriellt underhåll så länge som vi gjort, har gett oss möjligheten att bredda oss och samla kunskap. På så sätt kan vi leverera industriellt underhåll till våra kunder med mycket hög kvalitet.

Vår kunskap och gedigna erfarenhet av industriellt underhåll genomsyrar hela företaget. Tack vare vår grundare Kent Nilsson och all kunskap vi samlat på oss från alla projekt hos våra kunder kan vi stolt påstå att vi är ett av Sveriges mest kvalificerade serviceföretag inom industriellt underhåll.

Våra tekniker är experter på industriellt underhåll och utför både service och planerat underhåll enligt era önskemål. Vi anpassar oss helt efter era specifika behov.

Kontakta oss gärna via växeln eller på mail gällande industriellt underhåll eller någon annan av våra tjänster. Det går självklart att kombinera olika tjänster om ni har behov av mer än bara industriellt underhåll. Vi erbjuder många olika helhetslösningar.