Montage/Installation

Industriunderhåll har specialverktyg, resurser men framförallt kompetens för komplexa flytt- och installationsprojekt.

När man anlitar våra tekniker på Industriunderhåll kan man räkna med bred kompetens inom industriellt underhåll, service och förebyggande underhåll. Utöver detta besitter våra tekniker också kompetens inom installation, montering eller demontering. Våra industriella montörer har lång erfarenhet av att utföra diverse olika montage, installationer och demonteringar av olika typer av maskiner och utrustning. Vi utför komplexa flytt- och installationsprojekt med hjälp av rätt resurser, kompetens och specialverktyg.

Ett av de vanligare montagen och installationerna vi gör är lagerbyten. Vid montering och demontering av lager säkerställer vi att dina maskiner och utrustning fungerar som de ska igen. Vi utför också takmontage och väggmontage samt demontering av liknande projekt.

Kunskap, erfarenhet och helhetslösningar

När vi anlitats till arbetsplatsen för utförande av service eller industriellt underhåll skapar vi också oss en god uppfattning om maskinernas funktion och i vilken ordning monteringen ska ske, baserat på önskemål eller beroende på vilken funktion utrustningen har i exempelvis produktionen. 

Om någon maskindel behöva repareras i verkstad samarbetar vi tillsammans med vårt dotterbolag KG Mekaniska. Här finns en toppmodern verkstad som har möjlighet att skräddarsy delar till era maskiner för optimal funktionalitet.

Industriunderhåll erbjuder också helhetslösningar för er anläggning, arbetsplats eller lager. Oftast är våra tekniker väl bekanta med maskinerna eller utrustningen som vi vid flytt ska demontera och sedan installera/montera igen. Vår kunskap i kombination med erfarenhet av montering, demontering och installation innebär att vi skapat oss en förståelse för er typ av verksamhet och era dagliga utmaningar.

Varmt välkommen till oss på Industriunderhåll när du behöver hjälp med montering, installation, service eller underhåll.

Kontakta oss gärna för mer information angående våra tjänster. Då kan vi utvärdera era specifika behov för att hitta den perfekta lösningen för era industriella behov.