Industrireparationer

Som helhetsleverantör mot industrin har vi ett brett utbud av tjänster med unik expertis. En av våra många tjänster som vi jobbar med idag är industrireparationer. Kanske den allra viktigaste tjänsten i vår verktygslåda enligt oss själva och våra kunder.

Fungerar inte maskinerna så fungerar inte produktionen och hela verksamheten blir lidande. Ordet industrireparation är ett samlingsord för de olika industrireparationer som vi på Industriunderhåll gör.

Våra tekniker

För våra tekniker finns det ingen reparation som är för svår eller för stor. Vi åtar oss de flesta reparationsuppdrag inom industrin. Från enstaka, mindre industrireparationer till de större reparationsuppdragen som t.ex. lagerbyten. Tack vare vår kompetens och många år i branschen har vi lyckats samla på oss en hel del verktyg. Verktyg som används för olika sorters industrireparationer, service och liknande behov.

När våra tekniker väl behövs på plats ser vi till att de är utrustade med en välsorterad verktygslåda för att kunna lösa era problem utan väntetid. Utöver industrireparationer utför våra tekniker också olika sorters industriservice, industriunderhåll och mycket mer. Vi erbjuder en bred katalog med expertkunskap som vi anpassar och skräddarsyr tillsammans med er för att hitta rätt lösning!

Tjänster

En fördel när man använder Industriunderhålls tjänster som exempelvis förebyggande underhåll eller industriellt underhåll, är att våra tekniker kan vara på plats snabbt hos dig som kund för att så snabbt som möjligt påbörja sitt arbete om eller när något har gått sönder.

Vi vet att industrin eller produktionen har en förmåga att sluta fungera när den behövs som mest därför rekommenderar vi ett möte där vi tillsammans sätter oss ner och kollar på en optimal lösning för just er arbetsplats behov.
Är ni osäkra på exakt vad ni behöver så tar våra experter fram exakt den lösning som ni behöver och vi rekommenderar. Exempelvis en perfekt kombination av industriunderhåll, industriservice och tillgänglighet vid behov av industrireparation.

Utöver våra erfarna tekniker på Industriunderhåll har vi också möjligheten att erbjuda tillverkning av reservdelar och komponent reparationer. En kompletterande möjlighet som vi erbjuder via vårt dotterföretag KG Mekaniska. Tillsammans med KG Mekaniska kan vi erbjuda unika lösningar och snabb tillverkning. Tillverkningen av reservdelar och komponent reparationer sker i vår mycket moderna och välutrustade verkstad.